#1
18.03.2013, Saat:13:08
Düzenlendi
![[Resim: Ichigo100OVA.jpg]](http://i180.photobucket.com/albums/x281/picture_anime/Ichigo100OVA.jpg)
Tür : Komedi, Ecchi, Harem, Romantizm, Shounen, Okul, Dram
Toplam Bölüm Sayısı : 167
Çeviri Durumu : 129( bildiğim kadarıyla çevirisi durdu )
Yazar : Kawashita Mizuki
Hayat sürekli seçimlerden ve hayallerden ibarettir.
Film yönetmeni olmayı isteyen Manaka Junpei, okulun çatısında güzel bir kızla tanışır. Aslında tam bir tanışma denemez ya biz öyle diyelim. Kız, Manaka’nın üzerine düşer ve kaza eseri iç çamaşırı açığa çıkar. Utanan kız oradan hemen uzaklaşır, ancak geride not defterini unutur. Not defteri Manaka’yı, Toujou Aya’a götürür ve tanışırlar ancak Manaka’nın gördüğü kız “O” olamaz. Aslında kız Toujou’nun ta kendisidir.
Manaka, hayalini gerçekleştirebilmek için bütün gücü ile savaş verir. Aklında sürekli o gizemli kız vardır ve bir yandan da sürekli kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Bakalım iyi bir yönetmen olabilecek mi? Ve asıl önemlisi er veya geç kızın kim olduğunu öğrenebilecek mi?
anime.gen.tr

Manganın çevirisi 129 sayıya kadar yapıldı. Bende 130 ve sonrasını İngilizce sini uploadınıda yapcam. Eğer seriyi kaldığı yerden çevirmek isteyen çıkarsa editörlüğünü ben yapabilirim.
![[Resim: DMkmQy.jpg]](http://i.hizliresim.com/DMkmQy.jpg)