(19.06.2015, Saat:00:04)vemesa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili arkadaşlardan rica ediyorum artık eksik bölümler çevirilsin. Normalden 4 bölüm gerideyiz zaten. Çevirmen yarın çeviriyom kesin bir bölüm geliyor dedi dört gün oldu görünürde bir şey yok. Lütfen hiç olmadı başkasına devredilsin bu çevirme işi rica ediyorum. Kaç kişi yeni bölümün gelmesini bekliyor. Bu konuyla ilgili bir şey yapılsın artık.
Ben serinin çevirmeniyim ama nedense kaç bölüm geride olduğumu bile bilmiyorum. Aaa doğru ya ben köle değildim sabah akşam çeviri yapacak. Kendi hayatım, dertlerim, sorunlarım, işlerim var. Allah beni kahretsin ya nasıl olur da o kadar işim gücüm arasında bu çeviriyi bu kadar geciktiririm. Bak aklıma ne geldi, gel sen çevir ben izleyeyim ne dersin? Pardon ama ya siz hazırcılar armut piş ağzıma düş yaşadığınızdan bunu yapmaktan acizsiniz. Neyse seni ciddiye alıp bu kadar yazmak bile fazla. Sana not olsun ben seriyim istediğimde çeviririm sende ben çevirdiğim vakit izlersin. Bana laf söyleyebilecek konumda değilsin.